Virovitički gimnazijalci posjetili Visoku školu Virovitica

Maturanti Virovitičke gimnazije Petra Preradovića posjetili su Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Budući studenti, a sadašnji maturanti upoznati su sa studijskim programima koje nudi Visoka škola, te su imali prigodu vidjeti djelić studentskog života i prije nego se odluče koji fakultet će upisati i kakvu karijeru će odabrati. Obzirom da se nalaze na raskrižju života i u sljedećih nekoliko mjeseci će morati odabrati svoj životni poziv, a samim time i životni put, od iznimnog im je značaja prikupiti sve potrebne informacije o mogućnostima koje im se na tom putu nude.

Visoka škola nudi veliki izbor studijskih programa preddiplomske i diplomske razine. Na preddiplomskoj razini tu su stručni studiji menadžmenta (Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma), poduzetništva, te računarstva (Programsko inženjerstvo), a na diplomskoj razini, specijalistički studiji Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća.

Visoka škola Virovitica u akademskog godini 2018/19 dodjeljuje stipendije temeljem kriterija izvrsnosti koje iznose i do 1.200,00 HRK mjesečno, te nudi usluge smještaja u studentskom domu i prehrane u studentskom restoranu smještenih u krugu studentskog kampusa. (vsmti.hr)

IMG 6173 Custom IMG 6169 Custom IMG 6166 Custom IMG 6161 Custom IMG 6157 Custom IMG 6176 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content