Zajednica športskih udruga grada Slatine održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer je, pod predsjedanjem Davora Butorca, održana redovna godišnja izvještajna skupština Zajednice športskih udruga grada Slatine koja skrbi o 25 svojih članica, sportskih udruga s područja grada Slatine.

Poslije ustanovljenja kvoruma, predsjednik Davor Butorac iznio je izvještaj o radu zajednice u 2017. godini i plan rada za 2018. godinu, te financijski izvještaj za 2017., kao i plan financiranja za 2018. godinu.

– Zajednica će u okviru svojih financijskih mogućnosti financirati ili sufinancirati osposobljavanje i usavršavanje srtučnih kadrova iz oblasti sporta i rekreacije koji su u ovom trenutku deficitarni, a neophodni su u radu s najmlađim uzrasnim kategorijama. Budući da je Grad vlasnik većine sportskih objekata na području grada, a isti su u dosta lošem stanju, mislim kako je potrebno izdvojiti znatnija financijska sredstva za njihovo održavanje, a po redoslijedu prioriteta koje će odrediti Izvršni odbor – rekao je Davor Butorac, te dodao kako ni ovu godinu ne očekuje neke veće pomake u odnosu na proteklu zbog opće poznatog financijskog stanje u Gradu.

Prisutnima, predstavnicima udruga s područja grada Slatine, obratio se gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić.

– Kao i do sada Grad će, u okvirima svojih mogućnosti, izdvajati financijska sredstva za rad zajednice, a koja će ih usmjeravati udrugama s područja grada. Nadam se da će se financijska situacija u gradskoj blagajni popraviti i da ćemo već slijedeću godinu moći više izdvojiti za sport u gradu i prigradskim naseljima – rekao je gradonačelnik.

Na skupštini je, između ostalih, nazočio i predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, ali u svojstvu dopredsjednika Nogometnog kluba Slatina, Miran Janečić. (www.icv.hr, af)

IMG 8254 Custom IMG 8249 Custom IMG 8258 Custom IMG 8255 Custom IMG 8251 Custom IMG 8253 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content