Zbor građana u Koriji: U planu je uređenje parka, rekonstrukcija Školskog trga te izgradnja nogostupa u Ulici Marka Oreškovića

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima održao je danas sastanak s mještanima Mjesnog odbora Korija. Na sastanku su mještani, kao i svake godine, virovitičkom gradonačelniku, njegovim zamjenicima, kao i pročelnicima Grada i direktorima gradskih tvrtki mogli iznijeti svoje probleme na području tog mjesnog odbora. Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Korija Marijo Deskar pozdravio je na samom početku nazočne ujedno zahvalivši Gradu Virovitici i gradonačelniku Kirinu na odrađenim projektima u cilju poboljšanja kvalitete života mještana ovog prigradskog naselja. Pritom je izdvojio rekonstrukciju i uređenje doma i sanitarnog čvora DVD-a, produljenje javne rasvjete u Koriji Ulica Marka Oreškovića te uređenje površinskog sliva u funkciji zaštite od štetnog djelovanja voda, čime je riješena odvodnja oborinskih voda s poljoprivrednih površina te su od plavljenja zaštićeni stambeni objekti. Osim toga, nakon što je Korija 2016. godine dobila novu školu, prošle godine je kod škole uređeno i dječje igralište.

IMG 9409

Gradonačelnik Ivica Kirin u kratkim je crtama iznio što je u planu u narednom. Između ostalog, u planu je izrada projektne dokumentacije za javnu rasvjetu uz nogostup na dionici državne ceste D2 od Virovitice do Korije, uređenje parka u Koriji, rekonstrukcija Školskog trga te izgradnja nogostupa u Ulici Marka Oreškovića. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content