Županijske nogometne lige: Suhopolje ugošćuje Mladost 1930., u Grabrovnici se igra za naslov prvaka

1.ŽNL: Suhopolje ugošćuje Mladost 1930.

Ovog vikenda u ligi nema izrazitog derbija iako svaki susret nosi svoju draž, za prestiž ili u borbi za što bolji plasman na tablici. U subotu 21.travnja u 16,30 sati u Suhopolju gostuje Mladost 1930. iz Čađavice, a u Okrugljači domaći Graničar dočekuje Podravac izu Sopja. Ostale utakmice se igraju u nedjelju 22.travnja u 16,30 sati. Lokalni derbi igra se u Četekovcu, gdje gostuje Mikleuš. Lukač 05 gostuje u Novoj Bukovici kod Zrinskog i sigurno želi nastaviti pobjednički niz. U svim ostalim utakmicama domaće momčadi su favoriti, ali protekli prošli vikend nam je pokazao da su neočekivani rezultati uvijek mogući. U donjem dijelu tablice nekoliko momčadi grčevito se bori za opstanak.

Parovi osamnaestog kola prve županijske lige: Bratstvo – Gradina. Graničar Okrugljača – Podravac Sopje, Suhopolje – Mladost 1930. Čađavica, Slavonija – Rezovac, Dinamo Četekovac – Mikleuš, Voćin – Mladost Čačinci i Zrinski – Lukač 05.

2. ŽNL: U Grabrovnici se igra za naslov prvaka

U subotu 21.travnja u 16.30 sati u Rušanima igraju domaći Napredak i Sokol iz Milanovca, u igri su vrijedni bodovi za opstanak u ligi. Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju 22.travnja u 16,30 sati. Vodeće momčadi druge županijske lige u skupni zapad. proteklog vikenda nisu bile uspješne. Ovog vikenda igra se derbi susret dviju prvoplasiranih momčadi u Grabrovnici. Pobjedom bi gosti iz Bušetine po svoj prilici potvrdili naslov prvaka, dok bi Croatia svojom pobjedom ozbiljni ugrozila vodeću Bušetinu. Sveti Đurađ nakon dvije pobjede dočekuje Staru Brezovicu, pobjednik u ovoj utakmici napravit će veliki korak u borbi za opstanka u ligi. U istočnoj skupini najzanimljiviji susret igra se u Borovi gdje gostuje Munja iz Velikog Rastovca, koja je prije četrnaest dana iznenadila vodeću Slogu u Zdencima.

U šesnaestom kolu drugih županijskih igraju: Skupina zapad: Napredak – Sokol, Sveti Đurađ – Stara Brezovica, Croatia – Bušetina 1947., Turanovac – Podgorje, Omladinac – Mladost Vukosavljevica i Bilogora 1947. – Drava.

Skupina istok: Miholjac – Crnac, DOŠK –Ćeralije, Standard – Mladost Bakić, Mladost Miljevci – Plavi, Borova – Munja i Tehničar – Sloga Zdenci.

3.ŽNL: Kozice gostuju u Detkovcu

Sve utakmice trećih županijskih liga igraju se u nedjelju 22.travnja u 16,30 sati.
Kozice u nedjelju gostuju u Detkovcu, kod Slavena, te će nastojati pokazati, da im je susret proteklog vikenda bio samo loš dan. U skupini zapad sloga iz Dugog Sela gostuje u starom Gracu, kod Mladosti, a Turnašica u Otrovancu.

U dvanaestom kolu trećih županijskih liga se susreću: Skupina zapad: Kladare – Podravec , Dinamo Kapela Dvor – Brana, Graničar Žlebina – Bilogorac, Otrovanec – Turnašica i Mladost Stari Gradac – Sloga Dugo Selo.

Skupina istok: Slaven – Kozice, Dinamo Josipovo – Meljani, Vaška – Slavonac i Grabić – Orešac, dok je Krčevina slobodna.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content