Dražen Majetić novi predsjednik Plivačkog kluba Virovitica

U virovitičkom restoranu “Srna” održana je izborna skupština Plivačkog kluba Virovitica. Tom prigodom dosadašnji predsjednik Darko Lešković podnio je izvješće o radu te se, budući da je ovom skupštinom obilježena 20. obljetnica kluba, prisjetio svih dosadašnjih predsjednika i trenera koji su radili u klubu. Predsjednik Nadzornog odbora Zlatko Barčan izvijestio je članove o financijskom poslovanju kluba, a u ime trenera izvješće je podnio Vinko Oršulić.
Istaknuto je da je treninzi u klubu dijele na zimski koji traju od rujna do lipnja, kada je naglasak na “suhim” treninzima, uz dva do tri puta tjedno odlaska na treninge na bazen u Barcs i ljetni kada su svakodnevni treninzi na bazenu. Zbog dislokacije bazena u Virovitici ove će godine biti problema s ljetnim treninzima. Dogovoreno je da će se održavati u Barcsu, a prijevoz je dogovoren s Gradom i Županijom, uz organizacijsku pomoć Sportske zajednice grada.
Nakon što je razriješena dosadašnja Uprava kluba, za novog predsjednika izabran je Dražen Majetić, a za tajnika ponovno Zoran Turnaj. Uz njih u izvršni odbor kluba su izabrani: Ivica Prekratić, Igor Tomljanović i Ivan Borbaš. U nadzorni odbor su izabrani: Darko Lešković, Antonio Risović i Zlatko Barčan. Za likvidatora je izabran Riki Borković.
Na skupštini su nazočili i Igor Andrović te gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima. Obojica su obećali daljnju svesrdnu pomoć klubu u njegovim redovitim sportskim aktivnostima.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”457169″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content