FOTO: DVD Donji Meljani domaćin natjecanja vatrogasaca Vatrogasne zajednice grada Slatine

U nedjelju, 27. svibnja, na nogometnom igralištu u Donjim Meljanima održano je ovogodišnje natjecanje vatrogasaca Vatrogasne zajednice grada Slatine na kojemu je sudjelovalo 13 dobrovoljnih vatrogasnih društava.

U muškoj A kategoriji prvo mjesto osvojili su članovi DVD-a Slatina, drugo mjesto DVD-a Kozice, a treće mjesto DVD-a Sladojevci. U muškoj B kategoriji prva je bila desetina DVD-a Slatina, druga je bila desetina DVD-a Kozice i treća DVD-a Donji Meljani.

U ženskoj A kategoriji prvo mjesto je osvojila desetina DVD-a Donji Meljani, a u B kategoriji prvo je mjesto osvojila ženska desetina DVD-a Slatina, dok su druge bile članice DVD-a Donji Meljani.

Prvo mjesto u kategoriji muške mladeži, od 12 od 16 godina, osvojili su članovi DVD-a Donji Meljani, drugi su bili članovi DVD-a Sladojevci i treći DVD-a Slatina. U kategoriji ženske mladeži, od 12 do 16 godina, prve su bile članice DVD-a Sladojevci.

U kategoriji muške djece, od 6 do12 godina, prvo mjesto osvojili su dječaci iz DVD-a Donji Meljani, drugo mjesto dječaci iz DVD-a Slatina, a i treće mjesto dječaci iz DVD Kozice. Prvo mjesto ženske djece, od 6 do 12 godina, osvojile su djevojčice iz DVD-a Bakić, druge su bile djevojčice iz DVD-a Slatina i treće djevojčice iz DVD-a Donji Meljani.

Medalje i priznanja najboljima su uručili izaslanik gradonačelnika Slatine Denisa Ostrošića gradski vijećnik Dragan Jovanić, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine Branko Beložević i zapovjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Stjepan Venus koji je i zapovijedao cjelokupnim natjecanjem. (DF)

[g-gallery gid=”459218″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content