Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Sveti Đurađ: I dalje u prvom planu briga i skrb za svakog svog člana

Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Sveti Đurađ jučer je održala redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj su predsjednik i tajnik Ivan Baček i Darko Brljević podnijeli izvješća o radu u prošloj godini te predložili i plan rada za buduće razdoblje, koji su na skupštini jednoglasno usvojeni.

Rad udruge najviše se odnosi na humanitarne aktivnosti, brigu i skrb o svakom članu, ali i niz ostalih između kojih i na kulturne. Uz redovna druženja, za članove udruge tijekom godine redovno je organizirano i niz izleta, kojima se žitelji treće životne dobi i najviše raduju.

Dobar rad članovima udruge, osnovane 2006. godine, a koja danas broji stotinjak članova uz predstavnike susjednih umirovljeničkih udruga poželjeli su i Stjepan Virag, predsjednik Maticeske umirovljenika Virovitičko-podravske županije, te izaslanik virovitičkog gradonačelnika Alen Bjelica, pročelnik grada Virovitice za društvene djelatnosti. Nakon Skupštine, za sve članove i njihove goste organiziran je domjenak i druženje. (www.icv.hr, zc)

cip đurađ za inernet 1 cip đurađ za inernet 11 cip đurađ za inernet 10 cip đurađ za inernet 9 cip đurađ za inernet 8 cip đurađ za inernet 7 cip đurađ za inernet 6 cip đurađ za inernet 5 cip đurađ za inernet 4 cip đurađ za inernet 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content