IZBORI ZA VIJEĆE MJESNIH ODBORA GRADA VIROVITICE: Kandidatima HDZ-a od ukupno 84 pripalo 65 vijećničkih mjesta

Gradski odbor HDZ-a grada Virovitice povodom nedjeljnih izbora za mjesne odbore održao je konferenciju za novinare na kojoj je predsjednik Odbora virovitički gradonačelnik Ivica Kirin zahvalio svim građanima koji su izišli na izbore i svoj glas dali kandidatima Hrvatske demokratske zajednice.

Prema neslužbenim rezultatima na izborima za vijeća mjesnih odbora grada Virovitice u svih 14 odbora prvi put je pobijedio HDZ.

MG 5171

– U 14 mjesnih odbora birala su se 84 vijećnika, od kojih je kandidatima HDZ-a pripalo 65 vijećničkih mjesta, 7 više nego na prethodnim izborima održanim 2014. godine. Moram naglasiti da su ovo očekivani rezultati, bez obzira na malu izlaznost, zadovoljni smo što su građani prepoznali naš rad, pogotovo u smislu izgradnje komunalne infrastrukture te naše kandidate koji su spremni boriti se za boljitak življenja u svojim sredinama. Uz zahvalu na radu dosadašnjim članovima mjesnih odbora upućujem čestitke novim članovima, na kojima je da i dalje u suradnji s gradskim službama zajednički rade na projektima i rješavanju problema u svojim naseljima i kvartovima – kazao je Ivica Kirin.

MG 5528

Zahvalu na potpori njihovim kandidatima izrazio je i Željko Iharoš, dopredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Virovitica.

– Naša pobjeda je po mojem mišljenju veličanstvena, pogotovo jer su pojedini portali i mediji u posljednjih mjeseca dana, ali i duže svojim uvredljivim pisanjima, klevetama, neistinama i demagogijama na sve moguće načine pokušali izvrijeđati rad Gradske uprave na čelu s gradonačelnikom, ali i nas direktore tvrtki koji sudjelujemo u obnašanju vlasti. Na nama je da i dalje u suradnji s novim članovima mjesnih odbora učinimo sve da Viroviticu u skladu s našim mogućnostima učinimo još ljepšom i ugodnijom za život – naglasio je Željko Iharoš. (www.icv.hr, zc)

MG 5548 MG 5515

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content