Japanski Ricoh u Virovitici: Prvi UV pisač na svijetu proradio u Grafoprojektu

Dok se Ricoh ProT7210, plošni UV pisač, predstavljao na berlinskom grafičkom sajmu FESPA, u virovitičkoj obiteljskoj tvrtki Grafoprojekt već su završeni prvi poslovi s pomoću toga naprednog sustava. Japanski Ricoh, koji globalno zapošljava više od 97 tisuća ljudi, putem tvrtke Eurocop, svojega hrvatskog partnera, sklopio je ugovor s Grafoprojektom te je instalacija prvoga takvog stroja u svijetu završena i prije njegova službenog europskog predstavljanja.

Instalacija je trajala gotovo dva tjedna i na njoj su radili Ricohovi inženjeri iz Japana i Nizozemske uz pomoć deset Grafoprojektovih zaposlenika. Cilj je te investicije širenje u nove tržišne segmente i podizanje kvalitete usluga. Novi Ricohov pisač omogućuje tisak na pločaste materijale velikih dimenzija (2,1 x 3,2 metra) i debljine do 11 centimetara s posebnim adhezivnim bojama, i to na mnogim materijalima kao što su pleksiglas, staklo, drvo…

– Stalno pratimo tržišne trendove i ulažemo u najnovije tehnologije da bismo pružali bolju podršku klijentima. Stekli smo reputaciju brzom, pouzdanom i visokokvalitetnom uslugom. Jedan od naših prvih poslova na novom stroju obuhvaćao je interne panele u hotelu – rekao je Goran Božanić, vlasnik Grafoprojekta, koji je novim ulaganjem obilježio trideseti rođendan tvrtke. (lider.media)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content