Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak dolaze u radni posjet u Viroviticu

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i ministrica znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Blaženka Divjak sa suradnicima boravit će u ponedjeljak, 14. svibnja u radnom posjetu Gradu Virovitici. U 10 sati na rasporedu je radni sastanak u Gradskoj upravi, Trg kralja Zvonimira 1 Virovitica, kojem će uz domaćina, gradonačelnika Ivicu Kirina sa suradnicima, nazočiti i saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, dekan Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici dr.sc. Oliver Jukić te ravnateljica COOR-a Margarita Kovačević. Na sastanku će se, između ostalog, govoriti o projektu izgradnje novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i trodijelne školske sportske dvorane, o planiranim projektima u školstvu na području grada te uvođenju novog studijskog programa na Visokoj školi Virovitica.

Nakon sastanka, u 11 sati, domaćini i gosti obići će radove na Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i trodijelnoj školskoj sportskoj dvorani, nakon čega su predviđene izjave za medije.

Prije sastanka u Gradskoj upravi, u 9 sati, ministar Tomislav Tolušić, saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović te gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima, obići će i radove na Dvorcu Pejačević i u Gradskom parku, u Malom parku te Ulicu Sv. Križa u Milanovcu koja će se rekonstruirati u sklopu operacije 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content