Županijske nogometne lige: Rezovac na teškom gostovanju u Lukaču, može li Sveti Đurađ pobijediti prvake?

1. ŽNL: Rezovac na teškom gostovanju u Lukaču

U subotu, 19. svibnja u 17 sati igraju se dvije utakmice. Suhopolje na svom stadionu Park igra s Dinamom iz Četekovca, koji je proteklih nekoliko kola najuspješnija momčad u ligi. U Lukaču domaća momčad dočekuje Rezovac, koji je u mrtvoj trci s Mikleušem za drugo mjesto. Bit će to dvije zanimljive utakmice.

Ostale utakmice se igraju u nedjelju, 20. svibnja u 17 sati. Mikleuš na svom terenu dočekuje Gradinu koja će se po svemu sudeći iduće sezone vratiti u drugu ligu. U Čađavici se igra susjedski derbi između domaće Mladosti 1930. i Podravca iz Sopja. Slavonija iz Sladojevaca putuje kod Mladosti u Čačince, dok Bratstvo iz Gornjeg Bazja gostuje u Voćinu. Graničar iz Okrugljače bi pobjedom u Novoj Bukovici kod posljednjeplasiranog Zrinskog mogao potvrditi ligaški status.

U dvadeset trećem kolu igraju: NK Mikleuš – NK Gradina, NK “Mladost 1930.” Čađavica – NK “Podravac” Sopje, NK “Mladost” Čačinci – NK “Slavonija” Sladojevci, NK Voćin – NK “Bratstvo” Gornje Bazje, NK “Zrinski” Nova Bukovica – NK “Graničar” Okrugljača, HNK Lukač 05 – NK Rezovac i NK Suhopolje – NK “Dinamo” Četekovac.

2. ŽNL: Može li Sveti Đurađ iznenaditi Bušetinu 1947. ?

U skupini zapad, u subotu, 19. svibnja u 17 sati u Rušanima domaći Napredak dočekuje Dravu iz Terezinog Polja. Ostali susreti igraju se u nedjelju, 20. svibnja također u 17 sati. Vodeća Bušetina 1947. gostuje u Svetom Đurđu. Prošlo kolo Bušetina je potvrdila naslov prvaka s rezervnim sastavom. Ako u Sveti Đurađ dođu u sličnoj postavi domaći nogometaši bi mogli iznenađenjem potvrditi svoj ligaši status. U Milanovcu se igra gradski derbi između domaćeg Sokola i Podgorja. U posljednjih nekoliko sezona Podgorje je uspješnije u međusobnim susretima, hoće li gosti nastaviti uspješnu seriju?

U skupini istok utakmica NK Ćeralije – NK Plavi dogovorom klubova igra se u nedjelju 20. svibnja u 14 sati, dok se sve ostale utakmice igraju također u nedjelju, ali u 17 sati. Sloga iz Zdenaca pobjedom u Dolcima može potvrditi naslov prvaka.

U dvadesetom kolu 2. ŽNL skupina zapad sastaju se: NK Stara Brezovica – NK “Mladost” Vukosavljevica, NK “Napredak” Rušani – NK “Drava” Terezino Polje, NK “Sokol” Milanovac – NK Podgorje, NK “Croatia” Grabrovnica – NK “Bilogora 1947.” Špišić Bukovica, NK Turanovac – NK “Omladinac” Korija i NK Sveti Đurađ – NK Bušetina 1947.

U skupini istok igraju: NK “Mladost” Miljevci – NK Borova, NK “Standard” Nova Šarovka – NK “Tehničar” Cabuna, NK “DOŠK” Dolci – NK “Sloga” Zdenci, NK Crnac – NK “Munja” Veliki Rastovac i NK Ćeralije – NK Plavi, dok je NK “Mladost” iz Bakića slobodna.

3. ŽNL: Nastavlja se borba na naslov prvaka

Sve utakmice trećih županijskih liga igraju se u nedjelju, 20. svibnja u 17 sati. Dinamo iz Kapele Dvora prošle nedjelje je u uzbudljivoj utakmici pobijedio na gostovanju u Dugom Selu i tako ostao na vodećoj poziciji. Ove nedjelje borba između vodećeg Dinama i druge Turnašica se nastavlja. Dinamo dočekuje Mladost iz Starog Gradca, a Turnašica putuje u Bačevac kod Brane.

U skupini istok u igri za naslov su NK Kozice i NK Vaška. Drugoplasirana Vaška ide na teško gostovanje u Josipovo kod Dinama, dok Kozice koje proljetos igraju neuvjerljivo dočekuju Slavonac.

U šesnaestom kolu 3. ŽNL skupina zapad igraju: NK “Graničar” Žlebina – NK Otrovanec, NK Kladare – NK “Bilogorac” Velika Črešnjevica, NK “Brana” Bačevac – NK Turnašica, NK “Podravec” Dinjevac – NK “Sloga” Dugo Selo i NK “Dinamo” Kapela Dvor – NK “Mladost” Stari Gradac.

U skupini istok se susreću: NK “Dinamo” Josipovo – NK Vaška, NK Kozice – NK Slavonac, NK Krčevina – NK Orešac i NK “Slaven” Detkovac – NK Grabić, dok su NK Meljani slobodni.

(www.icv.hr, mš, foto: pakrackilist.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content