OBITELJSKI VIŠEBOJ Tradicionalna manifestacija okupila 11 ekipa, uživali i veliki i mali

Društvo Naša djeca Slatina po peti put organiziralo je Obiteljski višeboj, koji se jučer (subota) održao u Parku 136. slatinske brigade. I ovogodišnji višeboj organiziran je u suradnji s Atletskim klubom Slatina, Gradom Slatina, slatinskim osnovnim školama i volonterskim klubovima osnovnih škola.

U višeboju su sudjelovali i pomagali volonteri klubova OŠ Eugena Kumičića i OŠ Josipa Kozarca, što je još jedna od aktivnosti projekta “Volontiram, srce diram” koji podupire i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u partnerstvu sa osnovnim školama i Industrijsko-obrtničkom školom Slatina.

Na višeboju je sudjelovalo 11 ekipa, a pet je nagrađeno:

  1. mjesto Boksači
  2. mjesto dijele Medvjedići dobra srca i Ljubičasto-zlatni zmajevi
  3. mjesto Supercool
  4. mjesto dijele Dora i tata, Volonteri, Tim Sreća,Teletubbiesi, Kraljevske ribice i John Deere
  5. mjesto Škiljići.

Sve ekipe dobile su priznanje za osvojeno mjesto i svaki sudionik čokoladu, a za najzanimljivije ime ekipe “Medvjedići dobra srca” te za najbolji styling “Tim sreća” ekipe su dobile i posebna priznanja.

Priznanja su uručile dopredsjednica Društva Naša djeca Slatina Sanja Bošnjak, Mirta Drokan, predstavnica Atletskog kluba Slatina i Sanja Mrzljak Jovanić, zamjenica slatinskog gradonačelnika. Zahvalile su svima na dolasku uz čestitke na postignutim uspjesima.

Zahvalnicama su nagrađeni svi suorganizatori i pomoćnici, Grad Slatina, Atletski klub Slatina, volonterski klubovi, škole, vrtići i članovi DND-a. (www.icv.hr, adf, foto: A. Fišli)

[g-gallery gid=”457254″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content