Održana 3. Čačinačka kirvajska biciklijada

U sklopu blagdana Presvetoga Trojstva i kirvaja u Čačincima, a u organizaciji Turističke zajednice općine, održana je 3. Kirvajska Biciklijada. Vozilo se u dvije rute, prva od središta Čačinaca do središta Slatinskog Drenovca i druga od središta Slatinskog Drenovca do Jankovca:

-Bicliklijada je bila rekreativnog tipa iako su se neki popeli na Jankovac u rekordnom vremenu i brzini. Na Biciklijadi su sudjelovali biciklisti iz Orahovice, Donjeg Miholjca i Našica, kojima se od srca zahvaljujemo što su podržali ovaj događaj. Veselimo se idućoj Biciklijadi na kojoj se nadam da se vidimo u većem broj, a na kraju se moram zahvaliti majstoru kuhače Mirku Milaku iz “Konflikt” showa za pripremu sjajnog graha. – rekla je Ana Herceg iz TZ ureda Čačinci.

2905kirvajskabiciklijada3 Custom

Na Biciklijadi su sudjelovali i članovi BK LOOD Orahovica:

-Odlično smo se zabavili i usput se pripremili za sve utre koje nas čekaju vrlo uskoro. Hvala organizatoru koji je ovim događajem učinio još jedan korak više ka popularizaciji biciklizma na ovim prostorima. – rekao je Marko Bošnjak iz BK LOOD. (www.icv.hr, vg)

2905kirvajskabiciklijada2 Custom 2905kirvajskabiciklijada5 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content