”Palčićima” besplatan sladoled u orahovačkoj slastičarnici “Fontana”

Sjajnu i prekrasnu tradiciju gaji orahovačka slastičarnica “Fontana” i njen vlasnik, Osman Osmani. Naime, Osmani i Fontana svake godine i tako već punih deset godina, počasti svu djecu Dječjeg vrtića “Palčić” slasnom delicijom:

-Sve je počelo prije deset godina kada su djeca u svojoj redovnoj šetnji prolazila pokraj slastičarnice i veselo mi mahala govoreći svojim tetama kako tu dolaze svaki dan na sladoled. Tada mi je pala na pamet ideja da ih malo razveselim i počastim i odmah sam dogovorio s tetama da tako svake godine dovedu svu djecu na jedan besplatan sladoled. Nema te cijene koja može platiti dječji osmijeh i zato sam i ja sam sretan kad su nasmijani. – rekao je Osman Osmani.

2205sladoledvrtic2 Custom

Vrtić “Palčić” iznimno je zahvalan Osmanu što potvrđuje i ravnateljica Borislava Kordoš:

-Sjajna gesta našeg slastičara kojeg i sva djeca vole. Evo od jedne slučajne ideje priča je prerasla u lijepu tradiciju. Hvala Osmanu što nas nikada ne zaboravi i uvijek počasti. – rekla je Kordoš.

2205sladoledvrtic5 Custom

Odgajatelj Hrvoje Jergović kaže kako djeca danima prepričavaju kako su dobili sladoled:

-Jako su zanimljivi kada prepričavaju da im je “čika” sladoledar besplatno dao sladoled. U svakom slučaju, Osman je pokazao koliko voli djecu i mi smo mu jako zahvalni. – zaključio je Jergović.

Ove godine Osmani je ”isporučio” preko 100 kugli mališanima i ponovno dobio jedinstven i neuništiv dječji osmijeh. (www.icv.hr, vg)

2205sladoledvrtic3 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content