Predstavljanje kampanje „Zaposli se u Hrvatskoj“

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje predstavit će, u utorak 29. svibnja kampanju „Zaposli se u Hrvatskoj“ na Europskom trgu u Zagrebu i još 45 lokacija diljem Hrvatske od 15-18 sati.

Kampanja „Zaposli se u Hrvatskoj“ pokrenuta je kako bi se snažnije potaknulo zapošljavanje domaće radne snage u Hrvatskoj. Cilj promotivnih aktivnosti je informirati nezaposlene, poslodavce i široku javnost o mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja i programa za zapošljavanje za koje je samo ove godine Vlada Republike Hrvatske izdvojila više od 2.6 milijardi kuna.

Pozivaju se sve nezaposelene osobe, posodavci, ali i sva ostala zainteresirana javnost da se pridruže 29. svibnja od 15 do 18 sati događaju na kojemu će na licu mjesta od savjetnika moći saznati sve informacije o zapošljavanju i mjerama aktivne politike zapošlajvanja. Događaj će se za područje Virovitičko-podravske županije održati na lokaciji Trg kralja Tomislava, Virovitica. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content