PROLJETNI SAJAM Slatinski gradski park odisao mirisima cvijeća

Danas, 6. svibnja, u Parku 136. slatinske brigade održan je Proljetni sajam 2018. u koji su objedinjeni Sajam cvijeća i Sajam slastica. Sajam je službeno otvorio slatinsko gradonačelnik Denis Ostrošić, a više o samom sajmu okupljenima je rekla Tihana Bićšan iz Savjetodavne službe grada Slatine.

Nakon službenog otvaranja, u paviljonu gradskog parka nastupila su djece iz slatinskog Dječjeg vrtića Zeko, učenici Osnovne Škole Josipa Kozarca Slatina, učenici iz Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica i učenici Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina.

Na Sajmu cvijeća je sudjelovalo više od 40 izlagača pristiglih iz raznih dijelova Hrvatske. Tako su se u slatinskom gradskom parku okupili cvjećari iz 6 županija, ali i slatinski obrtnici, te školske zadruge. Za sladokusce organiziran je Sajam slastica gdje su predstavljeni proizvodi slatinskih slastičarskih obrta Sandrinih i Željkinih kolača. Da bi ugođaj bio potpun, a da najmlađima ne bi bilo dosadno, pobrinuli su se lunaparkaši sa svojim zabavnim programom.

Proljetni sajam 2018. organizirali su Grad Slatina, Savjetodavna služba grada Slatine, Turistička zajednica grada Slatine i Društvo Naša djeca.

A kako je to danas bilo u Parku 136. slatinske brigade pogledajte u našoj fotogaleriji. (www.icv.hr, ADF)

[g-gallery gid=”454723″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content