Rukometašice Pitomače dočekuju osvajačice nacionalnog Kupa, zagrebačku Lokomotivu

U posljednjem ovosezonskom nastupu pred domaćim navijačima rukometašice Pitomače, u dvadeset petom kolu prve rukometne lige igraju sa zagrebačkom Lokomotivom. Utakmica se igra u sportskoj dvorani osnovne škole “Petra Preradovića” u Pitomači, u subotu 19. svibnja u 19 sati.

Spomenutu utakmicu možemo gledati iz dva kuta. Nema boljeg protivnika za oproštaj od sezone. Dolazi ekipa, koja je proteklog vikenda superiorno osvojila kup, koja je eliminirana u poluzavršnici EHF Challenge cupa, nakon dva neodlučena rezultata, zbog manje postignutih golova u gostima, ekipa koju vodi izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije Nenad Šoštarić.

765906 Custom

S druge strane nema težeg suparnika, kada treba osvojiti još samo jedan bod koji osigurava opstanak u najelitnijem rangu natjecanja ženskog rukometa u Hrvatskoj. Prije mjesec dana Pitomačanke su u susretu s koprivničkom Podravkom Vegetom pokazale da su ozbiljan prvoligaš, zato smo sigurni, kako i ovoga puta neće iznevjeriti vjerne navijače. (www.icv.hr, mš, foto: hrs.hr, Pixsell)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content