U Domu za odrasle osobe Borova obilježen Međunarodni dan obitelji

U Domu za odrasle osobe Borova danas je svečanošću i prigodnim programom obilježen Međunarodni dan obitelji. Ovaj dan u Domu se obilježava svake godine te na taj način nastoje naglasiti važnost obiteljskog života i obitelji kao osnovne zajednice u društvu i širom svijeta. Na samom početku svečanosti goste je pozdravila ravnateljica Doma Zlata Rončević.

– Svake godine u našem domu obilježavamo ovaj dan kako bi našim korisnicima dali do znanja da smo uz njih i njihove sretne i one manje sretne trenutke kroz godinu. Obitelj je važna i zato i mi nastojimo promicati obiteljske vrijednosti, kao i druženje korisnika, obitelji, skrbnika, a ovom prilikom dolaze nam i gosti iz lokalne zajednice, politike, svi oni koji nam nesebično pružaju podršku i pomoć tijekom cijele godine i na tome im hvala – rekla je ravnateljica Z. Rončević pritom se zahvalivši i svojim djelatnicima. -Želim zahvaliti svojim djelatnicima na nesebičnom uloženom trudu i zalaganju, a osobito na ljubavi koju su utkali u svoj rad s korisnicima – istaknula je.

Prisutne su pozdravili i gosti, načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat i predsjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice Lahorka Weiss. Nakon toga uslijedio je prigodan program koji su stručne radnice pripremile s korisnicima, a njime su poručili svim gostima: „Gdje život počinje ljubav nikad ne završava“. (www.icv.hr, žđl)

[g-gallery gid=”455812″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content