Utrka ”25 kilometara, 25 trkača za 25 godina” aktivnog trčanja maratonca Zlatka Miloševića

Povodom 25 godina bavljenja aktivnim trčanjem i sudjelovanjem na brojnim memorijalnim maratonima posvećenim hrvatskim braniteljima, 67-godišnjeg novobukovačkog maratonca Zlatka Miloševića u subotu, 19. svibnja, će se održati maraton utrka pod nazivom “25 kilometara, 25 trkača za 25 godina”.

Slatinsko lj. 2.8. 2015 019 1

Start utrke je u Novoj Bukovici u 9.00 sati s Trga dr. Franje Tuđmana, odakle će trkači krenuti na put od 25 kilometara: Bukovački Antunovac – Mikleuš – Borik – Miljevci – Dobrović – Bjelkovac – Brezik, te će se oko 12.00 sati vratiti na start, odnosno cilj u Novu Bukovicu odakle je utrka i krenula.

knin4

U utrci će sudjelovati prekaljeni hrvatski maratonci, mahom svi hrvatski branitelji sudionici Domovinskog rata, iz Nove Bukovice, Dobrovića, Mikleuša, Kozica, Slatine, Virovitice, Orahovice, Našica, Josipovca, Antunovca, Osijeka, Nove Gradiške, Požege i Zagreba, a u finišu utrke maratoncima će se priključiti i učenici OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica. Glavni pokrovitelj utrke je Općina Nova Bukovica, a pomoć u organizaciji pružit će OŠ V. Nazora Nova Bukovica, NK Zrinski Nova Bukovica, DVD Nova Bukovica i Lovačka udruga Jelen Nova Bukovica.

Glasnici istine maraton u Pittsburghu 4

U isto vrijeme dok se utrka bude odvijala u Hrvatskoj, u čast svom ocu i njegovih 25 godina aktivnog trčanja, u američkom gradu Pttsburghu 25 kilometara istrčati će i Zlatkova kćer Jadranka.
(www.icv.hr, ADF; foto arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content