ŽENIM SINA Ljubav ili prijateljstvo, saznajte kako se nastavlja Tihanina i Elvisova priča

Nakon odgledanog showa „Ženim sina“ u kojemu je srce Elvisa Vaupotića osvojila Virovitičanka Tihana Slavić, otkrili smo što radi „zaljubljeni par“. Kroz razgovor s našom sugrađankom saznali smo kako je bilo sudjelovati u ovom showu, što će najviše pamtiti, ali i u kakvim je danas odnosima s Elvisom. Za početak smo doznali da ju je na „Ženim sina“ prijavila sestra Ivana. – Nije bila moja ideja prijaviti se u ovaj show. Moja sestra Ivana je u tome imala prste i sve je to pokrenula – kaže nam Tihana, koja je nakon što su je zvali iz produkcije odlučila otići na casting.

34010380 784890341709189 4533532156399452160 n Small

– U početku nisam htjela pristati na to, ali su me zainteresirali s konceptom emisije koji je bio drugačiji nego što sam očekivala – ističe Tihana. Iako joj nikada nije palo na pamet prijaviti se, kako kaže, iskustvo je bilo prekrasno i za pamćenje. – Bilo mi je super upoznati sve te divne ljude, sudjelovati u takvoj produkciji i biti dio toga jer to su prijateljstva koja će mi uvijek ostati u sjećanju – kaže Tihana, naglašavajući da unatoč tome ne bi ponovila ovo iskustvo jer nije taj tip osobe i ne voli se eksponirati te joj nije ugodno kada ju ljudi danas prepoznaju na ulicama.

SLIČAN KARAKTER I FIZIČKI IZGLED

Ipak lijepa sjećanja će ostati zahvaljujući djevojkama s kojima se jako dobro slagala. – Uživala sam u showu zbog cura i ekipe i jer smo se svi jako dobro slagali. Nije bilo nikakvih svađica niti ljubomore, a najviše ću pamtiti dobru zafrkanciju, putovanja, nove i divne ljude, zanimljive karaktere, vožnju jedrilicom, ma čuda – uzbuđeno će Tihana. U lijepom sjećanju će joj naravno ostati i Elvis koji ju je, kako kaže, vjerojatno odabrao zbog sebi sličnog karaktera i fizičkog izgleda. – Nas dvoje smo poprilično karakterno slični i vjerujem da sam mu na prvu fizički bila najprivlačnija, a sve počinje od prvog dojma – priča nam Tihana, koja Elvisa smatra samostalnim muškarcem.

34065907 784890745042482 6648711620199448576 n Small

– Elvis je poprilično samostalan tip koji ne ovisi o mamici, razmišlja svojom glavom, iako mu je mama stvarno jedna divna žena, sve odluke donosio je on sam. Ona je bila tu da se konzultira s njom, ali je on na koncu svega donosio odluku – kaže nam vrckava Virovitičanka koju je Elvis odabrao za putovanje oko svijeta. – Elvis i ja smo si ostali dobri, nikakve ljubavne priče nije bilo među nama, ostali smo dobri frendovi i vidimo se kad uspijemo uhvatiti vremena – odaje nam Tihana, dodajući da na putovanju nisu bili jer nemaju vremena i novaca za put oko svijeta, ali nikad se ne zna…

(www.icv.hr, žđl, Foto: privatni album)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content