Županijski nogometni kup: Dvostruko slavlje Virovitice, pioniri nadvisili Suhopolje, juniori pregazili Slatinu

U Gornjem Bazju na stadionu “Želimir Romić” pred preko dvjesto gledatelja u srijedu su odigrane finalne utakmice županijskog nogometnog kupa u konkurenciji pionira i juniora.

Kod pionira nogometaši Virovitice pobijedili su Suhopolje rezultatom 4:1. Zgoditke za Viroviticu postigli su Patrik Kasumović dva, te Antonio Rajnović i Luka Špoljar iz kaznenog udarca po jedan, dok je za Suhopolje u posljednjoj minuti susreta poentirao Ivan Jugović.

IMG 4904 Small

U juniorskom finalu Virovitica je pobijedila Slatinu 5:0. Zgoditke za Viroviticu postigli su Rok Horaček i Silvijo Buzuk po dva i Angelo Bernardo Radović jedan. U ovoj utakmici Virovitica je povela na početku utakmice. Otpor Slatine slomljen je tek sredinom drugog dijela, kada su rastrčaniji Virovitičani povećali svoju prednost.

Medalje svim sudionicima finala, te pehare pobjedničkoj momčadi u konkurenciji pionira uručio je Tihomir Majstorović, član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza, a u konkurenciji juniora Željko Moslavac, voditelj županijskih liga za mlađe dobne uzrate. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”460060″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content