1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA: NK “Mladost” Čačinci

DOMAĆI IGRAČI PRAVO SU BOGATSTVO KLUBA

Nogometni klub “Mladost” Čačinci u netom završenoj sezoni osvojio je 4. mjesto u prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Mladost Čačinci Custom

– Prošle sezone bili smo treći pa je ovo na neki način korak unatrag. Ove sezone ostvarili smo 11 pobjeda, 7 neodlučenih rezultata i 8 poraza, uz gol razliku 56-43. Na polusezoni smo držali 5. mjesto s osvojenim 21 bodom te se potom pojačali s tri igrača. Došli su Toni Ramić, Domagoj Ninčević i Josip Kiš, kasnije i Marko Nemeth, povratnik nakon dvije i pol godine. Nakon dovođenja ovih pojačanja moj cilj, a i cilj kluba bio je 2. mjesto, jer je Suhopolje već bilo daleko ispred nas – kaže mladi trener Velimir Tresk.

Velimir Tresk Custom

Sezona je bila puna turbulencija, procjenjuje i daleko od igre kakvu su željeli. Igrači se nisu odazivali na treninge, mijenjao se sastav igrača u svakoj utakmici, ekipi je nedostajalo zajedništva.

– Kao trener nisam uspio stvoriti koheziju u ekipi, jer se većina igrača viđala samo nedjeljom. Sigurno su lošijem rezultatu razlog i neke moje pogreške, jer nije pošteno reći da su samo igrači krivi za ovakav rezultat – nezadovoljan sezonom kaže trener.

 

Za novu sezonu nada se boljim rezultatima.

– Nadam se da ćemo uspjeti zadržati sve igrače te dovesti dva-tri nova. Potrebni su nam novi igrači, izgubili smo našeg Ninčevića i Kiša. Imali smo i sreće jer nam se vratio Marko Nemeth, koji je u osam kola zabio 10 golova, nakon čega smo zapravo krenuli prema gore na tablici – kaže V. Tresk.

Mladost Čačinci 1 Custom

Nada se da će svi igrači ostati u klubu i zajednički se boriti za naslov, uz potporu Uprave koja je ključna za zadržavanje i dovođenje igrača. Klubu je važna i škola nogometa. Sve više igrača već sada igra u seniorima.

– Nakon odlaska Kiša u Njemačku posljednjih šest kola imao sam na utakmicama sve igrače koji su iz Čačinaca. Sumnjam zaista da postoji neki klub u našoj okolici i šire koji može reći kako ima sve domaće igrače. To je sigurno velika snaga kluba, ako govorimo o budućnosti – smatra trener.

NK Mladost Čačinci Custom Custom

Predsjednik NK “Mladost” Čačinci Alen Jurenac kaže kako Uprava čini sve kako bi momčadi osigurala što kvalitetnije uvjete.

Alen Jurenac Custom

– Ulažemo u obnovu klupskih prostorija, uređenje igrališta, novu opremu i činimo sve da u našem klubu igraju domaći igrači. Ponosni smo na svoj pomladak koji niže sjajne rezultate i koji jamči sigurnu budućnost kluba. Jedino takvim radom s domaćim igračima u svim uzrastima u maloj sredini kao što je naša možemo nešto napraviti – zaključio je A. Jurenac.

 

 

SELEKCIJE

U-8

Selekcija U 8 Custom

U-10

Selekcija U 10 Custom

U-12

Selekcija U 12 Custom

U-14

Selekcija U 14 Custom

JUNIORI

Juniori Custom

 

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, facebook)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content