110 GODINA NOGOMETA U VIROVITICI Gradonačelnik Kirin: Dođite na Vegešku i dajte potporu sportu

Povodom 110 godina nogometa u Virovitici čeka nas bogat program koji je na rasporedu u subotu, 16. lipnja s početkom u 18 sati na sportsko-rekreacijskom centru Vegeška u Virovitici.

Nogometna utakmica virovitičkih nogometnih “legendi”, veterana VGŠK-a i TVIN-a, prva je na rasporedu.

Ekipu s Vegeške vodit će Željko Grbić dok će s druge strane, na klupi gradskog rivala biti Zvonko Graša.

Svi oni koji žele zaigrati u ovoj spektakularnoj utakmici, mogu se prijaviti na brojeve mobitela: 098/ 900 9076 (VGŠK) ili 098/ 936 6241 (TVIN).

Poziv građanima uputio je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin:

– Ove godine Virovitica slavi 110 godina nogometa i pozivam sve građane da dođu na Vegešku. U subotu, 16. lipnja će biti održana utakmica između veterana Vegeške i Tvina. Ekipu s Vegeške vodit će Željko Grbić dok će s druge strane, na klupi rivala, biti Zvonko Graša. Prilika je to da se svi malo vratimo u povijest i iskoristimo dan za potporu sportu. Pozivam zato sve građane, stare i mlade da dođu na Vegešku. Postavili smo veliki ekran na kojemu možemo zajedno pratiti utakmicu hrvatske reprezentacije u Rusiji. Obzirom da je naša Vegeška u planu za velika ulaganja evo pozivam građane da daju potporu i našem klubu, i sportu u cjelini jer tamo su ipak najveći korisnici naša djeca. – rekao je Kirin.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content