2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA (ZAPAD): NK “Sokol” Milanovac

PROLJEĆE DONIJELO DVOSTRUKO VIŠE BODOVA I SEDMO MJESTO NA LJESTVICI

thumbSquare1 Custom

Prije godinu dana u Sokolu iz Milanovca, članu II. Županijske nogometne lige (zapad), odlučili su riješiti trenersko pitanje. Nakon nekoliko odličnih trenera (Mile Grdić, Antun Matijek) tražilo se kvalitetno rješenje, a ekipu je do tada privremeno vodio Miroslav Feketija.

Ljetos je za trenera došao iskusni virovitički stručnjak Mirko Premrl:

Mirko Premrl

– Prošle jeseni nismo postigli očekivane rezultate. U početku se nismo uspjeli igrački ekipirati, a to se osjetilo i na rezultatu. Uprava kluba prošle zime pojačala je momčad s nekoliko kvalitetnih igrača, čime smo anulirali odlazak dvojice kvalitetnih juniora u Viroviticu. Ostali juniori koji su bili uključeni u rad prve ekipe su stasali, a rezultati rada vidjeli su se odmah na proljeće. Osvojili smo gotovo dvostruko više bodova nego prošle jeseni, napravili korak naprijed na tablici i osvojili sedmo mjesto. To je ono što smo planirali prije početka sezone – plasman u sredinu tablice – kaže M. Premrl.

Za novu sezonu trener vidi nove igrače, njih dvojicu, trojicu, ističe, kao nadogradnju postojeće momčadi za još jedan korak k boljim rezultatima.

Predsjednik kluba Miroslav Feketija, koji je kao trener zadužen za rad s mlađim uzrastima, istaknuo je kako je zadovoljan sezonom:

Miroslav Feketija

– Zadovoljan sam s postignutim rezultatom. Kada smo prošlog ljeta krenuli u sezonu, bilo je mnogo onih koji nisu vjerovali u konačni rezultat. Ustrajnost i rad donijeli su rezultat koji smo željeli. Međutim, klub nije samo seniorska momčad. Tu su i dvije mlađe kategorije, U-12 i juniori, koji su također postigli odlične rezultate. Selekcija U-12 bila je druga, odmah iza No Limita, a juniori su također bili u vrhu svoje lige i na kraju osvojili četvrto mjesto. Da su momci bili marljiviji u dolasku na utakmice, juniori su se mogli i bolje plasirati – procjenjuje Feketija.

NAJBOLJI STRIJELAC KLUBA

Mihael Bistrović zabio je protekle sezone najviše golova.

capture1 Custom 12

KAPETAN KLUBA

Josip Lanšćak, “dijete” nogometnog kluba “Sokol” Milanovac prošle je sezone, kao i prijašnjih, nosio kapetansku traku.

capture2 Custom 1

Arhiva:

IMG 7162 Custom IMG 5715 Custom IMG 1320 Custom 12993501 156201258108636 4814968120411776771 n Custom

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva, NK “Sokol” Milanovac facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content