Alternativa za Vas otvorila Trgovinu zdrave hrane u Virovitici

Upravo zbog ljubitelja zdravog načina života iz područja Virovitičko-podravske županije smo se odlučili na ovaj korak. Nadamo se da će im to olakšati nabavu prirodnih proizvoda i u pomoći u njihovoj odluci da žive zdravim životom.

Tvrtka Alternativa za vas otvorila je u Ulici Ivana Kapistrana 15 (naspram velikog parkinga, iza crkve) Trgovinu zdrave hrane. Još jedan je to korak bliže kupcima, kojima je ova tvrtka na usluzi već punih deset godina. Projekt Alternativa za Vas započeo je još prije 10 godina kao blog o prirodnim načinima liječenja, čišćenju organizma, ayurvedi i zdravoj prehrani. Vrlo brzo je blog postao vrlo popularan i čitan ne samo u Hrvatskoj već i na cijelom području ex-Yu, čak i u drugim dijelovima svijeta poput Kanade, Australije i Amerike. Uskoro su nas čitatelji od nas počeli tražiti i prirodne proizvode o kojima smo pisali na našem blogu.

cid F5E70097CC5C46968B5780AB6D74420F@hanaicv

Tako smo, osluškujući želje naših čitatelja, prije 6 godina odlučili otvoriti internet trgovinu koja je na početku nabrajala tek stotinjak proizvoda, a danas nudi preko 4.000 prirodnih proizvoda. Nikada posebno nismo razmišljali o otvaranju trgovine u Virovitici, ali su nas naši čitatelji inspirirali i na to. Mnogi od njih žive u Virovitici te osobno žele doći kod nas kako bi kupili prirodne proizvode. Upravo zbog ljubitelja zdravog načina života iz područja Virovitičko-podravske županije smo se odlučili na ovaj korak. Nadamo se da će im to olakšati nabavu prirodnih proizvoda i u pomoći u njihovoj odluci da žive zdravim životom.

cid 80691B591A6545EF95F765AA1A6C0D26@hanaicv

BIO PROIZVODI I POVOLJNE CIJENE

Naša nova trgovina radi od 7.00 do 20.00 svakim radnim danom, te od 8.00 do 14.00 sati subotom. Za vas su tu tri zaposlenice Alternative za Vas koje će odgovoriti na sva vaša pitanja, te nutricionistica kojoj možete postaviti vaše pitanje preko e-maila. Postoji mogućnost dostave proizvoda Overseasom ili HP Expressom po cijeloj Hrvatskoj te poštom po u cijelom svijetu. U našoj trgovini ponajprije nudimo sve za zdravu prehranu – bio proizvode, bezglutenska brašna i tjestenine, kokosovo ulje i ostala zdrava ulja, tofu i sejtan, zdrave začine poput kurkume, cejlonskog cimeta i đumbira, popularnu danas superhranu poput chia sjemenki i proizvoda od konoplje, zdrave čokolade i namaze bez šećera sa stevijom.

alternativa 1

Ovdje također možete pronaći široku paletu čajeva i tinktura, dodataka prehrani, eteričnih ulja, baznih ulja te prirodne kozmetike. Od nedavno kupcima nudimo i vlastite brendove proizvoda Green Planet Superfoods i Only Nature, u okviru kojih nudimo najpopularnije proizvode poput kurkume, kokosova ulja, cejlonskog cimeta, po najpovoljnijim cijenama. Ove proizvode možete pronaći u našem webshopu i na policama naše trgovine. Iz ponude posebno izdvajamo kokosovo ulje za kuhanje (1 litra po cijeni od samo 34,99 kn) te kurkumu (100 gr po cijeni od samo 11,99 kn).

cid FA0C7A0305F44A48B5E2EF51E4EE1E33@hanaicv

U okviru našeg poslovanja posebno smo ponosni na naš blog koji sadrži tisuće originalnih članaka o zdravom načinu života. Potičemo sve koje zanima zdravi način života da redovito prate naš blog i pribilježe se na naš newsletter. Za sve dodatne informacije o asortimanu trgovine možete nazvati broj 033 731 922 ili jednostavno doći kod nas na adresu Virovitica, Ivana Kapistrana 15.

Vaša Alternativa za Vas

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content