“BUDI PONOSAN” Predstavljanje Udruge navijača hrvatske nogometne reprezentacije u petak, 29. lipnja, u Orahovici

U Orahovici će na središnjem gradskom trgu, u petak 29. lipnja u 18:00 sati biti osnovana podružnica Udruge navijača hrvatske nogometne reprezentacije ”Budi ponosan”.

Inicijativa je krenula od grupe navijača predvođene Sinišom Ličinićem:

-Budi ponosan je Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije koja predstavlja sve navijače u zemlji i inozemstvu, a koji bezrezervno podržavaju Vatrene bez obzira za koji klub navijaju i odakle dolaze. Obzirom da sam nogometni sudac, preko suđenja sam upoznao dečke iz Podružnice Bjelovar koji su mi predstavili cijelu priču koju sam prenio u Orahovicu, a odmah su moju inicijativu prihvatili dogradonačelnik Orahovice Dalibor Fofonjka, Miroslav Jockov i grupa mojih prijatelja i tako smo odlučili pokrenuti ovu priču u Orahovici. 29. lipnja pozivam sve koji vole nogomet i reprezentaciju da nam se pridruže i postanu članovi ove velike navijačke obitelji. Sjetimo se 1998., nadajmo se 2018. – iznad svih – Hrvatska! – rekao je Siniša Ličinić, pokretač osnivanja ove Udruge u Orahovici.

29. lipnja u 18:00 sati na središnjem gradskom trgu prvo će biti održana prezentacija udruge ”Budi ponosan”, a zatim slijedi “Vatrena” zabava uz besplatan grah i navijačke pjesme. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content