Članice Lions cluba Vereucha sudjelovale na konvenciji Lionsa Hrvatske u Zadru

Predsjednica Zone 6 Jasna Per-Kožnjak i predsjednica Lions cluba Vereucha Monika Ružić sudjelovale su na Izbornoj konvenciji Lionsa Hrvatske koja je održana u hotelu Donat u Zadru.

Na konvenciji je odabrano novo rukovodstvo za Distrikt 126 i uručena su priznanja klubovima i članovima.

Lions club Vereucha svrstan je u kategoriju najuspješnijih i najaktivnijih Lions clubova u Hrvatskoj. Za svoju aktivnost i uspješnost provedenih akcija Vereucha je dobila priznanje guvernera Districta 126 Mladena Kajganića. Nagrađena je i predsjednica Lions cluba Vereucha, Monika Ružić za uspješno rukovođenje clubom.

IMG e12df09a7ab47665cca70f8496fbbe35 V

U Vereuchi ističu kako su osobito ponosni na svoju članicu Jasnu Per-Kožnjak , koja je nagrađena priznanjem Melvin Jones. Melvin Jones je najveće priznanje naše organizacije za velikodušnost, predanost humanitarnom radu i posvećenost drugima. Dodjeljuje se isključivo osobno na ime člana ili članice, a dodjeljuje je LCIF, krovna organizacija Lionsa kojoj je sjedište u Chicagu.

Članicama Lions cluba Vereucha, kojih je trenutno 28, ova priznanja biti će dodatni poticaj i motivacija za još veći i kvalitetniji angažman u lokalnoj zajednici i prepoznavanju potreba pojedinaca. (www.icv.hr)

FB IMG 1528114138392

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content