COOR će svakog tjedna od Kauflanda dobivati svježe voće i povrće

Trgovački centar Kaufland odlučio je donirati učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju svježe voće i povrće za cijelu školsku godinu 2018./2019.. „Kaufland škole voća i povrća“ projekt je koji se provodi od rujna prošle godine kada je 24 javne osnovne škole diljem Hrvatske osvojilo besplatne donacije svježeg voća i povrća. Budući da je Kaufland odlučio donirati 200 grama po djetetu, do kraja ove školske godine donirat će preko 90 tona voća i povrća.

Ovaj trgovački lanac odlučio je ponoviti natjecanje s ciljem da za svaku svoju poslovnicu u Hrvatskoj pronađe jednu partnersku školu i tako do kraja školske godine donira gotovo 150 tona voća i povrća.

Ambasadorica projekta, Marijana Batinić, potvrdila je iz majčinske perspektive koliko je važno ponuditi djeci svježe namirnice. – To je toliko važno za njihovo odrastanje, njihov cjelokupni razvoj i zdravlje, da ovu inicijativu Kauflanda stvarno iskreno samo mogu pohvaliti. Nadam se da će ovaj projekt postojati još i kada moje dijete krene u prvi razred – istaknula je.

Već sredinom travnja Kaufland je najavio nastavak ovog projekta, a voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda, Marija Franić, pojasnila je ovogodišnji tijek natjecanja.
– Ove smo godine imali pune ruke posla. Pristiglo nam je 90 prijava koje je trebalo evaluirati. Naš cijeli tim bio je uključen i jako smo sretni što se toliki broj škola odazvao. Samo iz jednog grada nam nije stigla ni jedna prijava, a za sve ostale pronašli smo partnersku školu. Ponosni smo što možemo reći da ćemo iduće godine imati 38 Kaufland škola voća i povrća kojima ćemo svakog tjedna donirati svježe voće i povrće – istaknula je M. Franić. U ovogodišnjem natjecanju u Virovitici pobijedio je Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content