Dinko Blažević iz Virovitice novi ravnatelj Opće bolnice Virovitica

Nakon provedenog natječaja i nakon što je zadovoljio sve njegove uvjete Upravno vijeće Opće bolnice Virovitica imenovalo je Dinka Blaževića novim ravnateljem ove zdravstvene ustanove.
Dinko Blažević rođen je 1974. godine. Oženjen je, otac dvoje djece. Osnovnu školu i Gimnaziju Petra Preradovića završio je u Virovitici, a Ekonomski fakultet u Zagrebu. Od 1999. do 2002. godine radio je u TVIN-u, a do 2007. godine bio je voditelj poslovnice Privredne banke Zagreb u Virovitici. Na novu dužnost ravnatelja virovitičke bolnice dolazi s mjesta direktora Hrvatske poštanske banke d.d. u Virovitici, gdje je radio od 2007. godine. Tijekom svoje dugogodišnje uspješne karijere usavršavao se u raznim programima vođenja i upravljanja ljudskim resursima, a aktivan je i u humanitarnim akcijama i sportskim klubovima.

Na pitanje koji mu je cilj u Općoj bolnici Virovitica, Dinko Blažević je odgovorio:

– Cilj mi je nastaviti i završiti započete projekte, stabilizirati financijsko poslovanje, nastojati da Opća bolnica Virovitica medicinskom tehnologijom i stručnošću zdravstvenih kadrova postane bolnica u koju će pacijenti rado dolaziti, a zaposlenici u njoj rado ostajati.

Dinko Blažević na mjesto ravnatelja Opće bolnice Virovitica stupit će od ponedjeljak, 4. lipnja.
(www.vpz.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content