Dr. Igor Cindrić novi predsjednik Ženskog košarkaškog kluba Virovitica

U prostorima caffe bara Vegeška, u sklopu sportskog centra Vegeška u Virovitici, održana je izvanredna izborna skupština ženskog košarkaškog kluba Virovitica. Sve prisutne je pozdravio predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin, naglasivši kvalitetan rad s mladima uzrastima u ženskom košarkaškom klubu.

Podneseno je izvješće o radu u prošloj izuzetno uspješnoj godini, te financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora. Usvojen je plan rada i financijski plan za 2018. godinu. Skupština je izmijenila statut unijevši u njega dužnost blagajnika. Dosadašnja predsjednica Maja Carević Deskar zbog osobnih razloga podnijela je ostavku, a za novog predsjednika izabran je dr. Igor Cindrić, dok je za blagajnika izabran Ante Kalaš. Novi predsjednik prigodnom buketom i klupskom majicom zahvalio se dosadašnjoj predsjednici.

Slične poklone dobile su igračice koje zbog nastavka školovanja privremeno prestaju s igračkom karijerom. Riječ je o Nikolini Bralić, Barbari Kovač, Aniti Tršek, Dorotei Mikulić, Doroteji Kiš, Luciji Ivanac i Lei Bogojević.

IMG 6858 Custom Custom

Legenda virovitičke košarke i osnivač ženskog košarkaškog kluba prof. Branko Svoboda predložio je obnavljanje ženskog i muškog seniorskog turnira za Dan grada, koji je bio veoma cijenjen.

Novi klupski predsjednik dr. Igor Cindrić iznio nam je svoje planove:

-Želim omasoviti žensku košarku, ne samo u Virovitici, već i u okolnim općinama, Suhopolju, Špišić Bukovici… Pojačat ćemo trenerski kadar. Okupit ćemo novo godište: predškolce i učenice prvog i drugog razreda.

Nakon skupštine igračice, klupska uprava i roditelji nastavili su neformalno druženje na terasi caffe bara Vegeška. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”461734″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content