Povodom 110 godina nogometa u Virovitici otvorena izložba

Prva u nizu priredbi povodom 110 godina nogometa u Virovitici bila je utakmica veterana dva stara gradska rivala TVIN-a i Vegeške.

Nakon utakmice u prostorijama nogometnog kluba Virovitice, otvorena je prigodna Izložba povodom 110 godina nogometa u Virovitici čiji su autori djelatnici Državnog arhiva u Virovitici i njihov vanjski suradnik Matija Pavličević koji se bavi izučavanjem povijesti sporta u našem gradu.

IMG 8191 Custom

Na otvaranju je ravnateljica Državnog arhiva u Virovitici Dijana Cenger zahvalila svima koji su pomogli u prikupljanju fotografija, suradnici su bili: Vlado Vranek, Dragutin Kozjak, Miroslav Ćorić, Dražen Buketa, Vedrana Ćorić, Zlatko Đurđević, Jasna Farkaš, Želimir Holer, Kristijan Toplak, Dubravka Sabolić, Matija Rođak, Krunoslav Moslavac, Michael Mikolčić i Branka Martinčević.

Izložbi je nazočio i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

IMG 8195 Custom

Nakon izložbe slijedilo je druženje uz roštilj i piće, te zajedničko gledanje reprezentativne nogometne utakmice Hrvatska – Nigerija sa svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, čemu su im se pridružili i brojni sugrađani. (www.icv.hr, mš)

IMG 8204 Custom IMG 8189 Custom IMG 8199 Custom IMG 8192 Custom 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content