FOTO: Teniski klub “Tvin“ Virovitica na domaćem terenu izgubio od “Varteksa“

Proteklog vikenda virovitički tenisači, članovi teniskog kluba „Tvin“, imali su nekoliko zahtjevnih mečeva. Odigrali su 2 susreta u okviru 3. hrvatske teniske seniorske lige i jedan meč u okviru veteranske lige, u samo četiri dana.

Za TK “Tvin” nastupili: Saša Felendeš, Krunoslav Silner, Mario Šalinger, Goran Pauković, Nenad Gurović i Zvonimir Zdjelar.

U posljednjem susretu prvog dijela 3. lige, seniori su uvjerljivo poraženi rezultatom 6:1 od gostiju iz Varaždina, TK “Varteks 2”. Obzirom da je ovo bio treći susret u četiri dana, ne čudi što je cijela ekipa bila pomalo “ispuhana”, ali da je bilo i više svježine, teško da bi rezultat mogao biti drugačiji. To potvrđuje i činjenica da su gosti završili prvi dio prvenstva kao prvoplasirani i igrati će u polufinalu razigravanja.

capture1 Custom 1

Seniorskoj ekipi “Tvina” preostaje razigravanje za sedmo ili deveto mjesto, ovisno o rezultatima posljednjeg kola koje će biti odigrano do kraja tjedna. Razigravanje je predviđeno za 14. lipnja. (www.icv.hr, ts, tk-tvin.org)

[g-gallery gid=”461152″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content