GLAZBENA IGRAONICA Mali zboraši se svojim najpoznatijim pjesmama oprostili od školske godine

Mali zboraši Glazbene igraonice Glazbene škole Jana Vlašymskog Virovitica pjesmom i plesom su se danas (petak) oprostili od još jedne školske godine. Najvjernijoj publici – roditeljima, bakama i djedovima, te rodbini predstavili su se sa pet pjesama koje su napisane i aranžirane isključivo za potrebe dječjeg zbora i s kojima su nastupili na festivalima diljem Hrvatske.

Stariji polaznici predstavili su se kratkim izvedbama na puhačkim instrumentima. Nastupe je na klaviru pratila profesorica Svetlana Relić. Svaka je točka na repertoaru nagrađena snažnim, srdačnim pljeskom publike koja je uživala.

klav

Dio mališana ujesen će poći u prvi razred Glazbene škole, pa su se i trajno oprostili od igraonice, dok će većina malih zboraša osnove ritma, vrste instumenata, prve note i koreografiju koja prati pjesme nastaviti učiti kroz igru i u novoj školskoj godini.

nas1

Voditeljica Glazbene igraonice koju pohađa oko 60 mališana iz Virovitice i Pitomače je Dijana Sulimanac.  – Iskreno hvala svima vama koji ste nas pratili ovu školsku godinu i svim roditeljima koji su nam velika podrška. Svim đacima koji će ove jeseni krenuti u prvi razred Glazbene škole od srca čestitam i želim im puno uspjeha – naglasila je Dijana S. koja je svim polaznicima podijelila diplome.  (www.icv.hr, mlo)

nas  nas2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content