Grad Virovitica 16. i 23. lipnja organizira razmjenu udžbenika

Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica održao je danas, 5. lipnja sastanak s ravnateljima osnovnih škola Vladimir Nazor i Ivane Brlić – Mažuranić te Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju. Tema sastanka bio je dogovor oko kupnje i razmjene udžbenika za sljedeću školsku godinu te iskazivanja potrebe za pomoćnicima u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju.

Dogovoreno je da će se razmjena udžbenika održati dvije subote za redom, 16. i 23. lipnja od 9 do 12 sati ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica.

IMG 3422

Inače, Grad Virovitica će i ove godine roditeljima izaći u susret te im pomoći da svoje školarce opreme za sljedeću školsku godinu. Za učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola Grad će kupiti nove udžbenike, dok će za učenike od 5. do 8. razreda kupiti radne materijale. Popis udžbenika i radnih materijala koji će biti kupljeni, škole će objaviti do kraja tjedna na svojim službenim web stranicama.

Također, dogovoreno je da škole dostave potreban broj pomoćnika u nastavi za školsku godinu 2018./2019. kako bi se raspisao natječaj. (virovitica.hr, foto: M. Bašić; V. Karuza)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content