Gradonačelnik Ivica Kirin svečano otvorio novouređene prostorije namijenjene članovima UDVDR-a Kluba Sveti Đurađ

U sklopu svečanosti obilježavanja 27. obljetnice formiranja 50. samostalnog bataljuna ZNG Virovitica, ujedno Dana UDVDR-a ogranak Virovitica i Kluba Sveti Đurađ, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin svečano je otvorio novouređene prostorije u staroj Osnovnoj školi u Svetom Đurđu u kojima će svoje mjesto za rad i razne aktivnosti naći dvadesetak hrvatskih branitelja, članova UDVDR-a Klub Sveti Đurađ.

Na ovoj svečanosti na kojoj je nazočio i predsjednik UDVDR-a RH general Đuro Dečak, riječi zahvale Gradu Virovitici koji je osigurao ovaj prostor, zahvalio je predsjednik Kluba Sveti Đurađ Josip Pepa Laslo:

Od sada će branitelji Svetog Đurđa imati svoj prostor koji im je prijeko potreban. Zahvaljujući razumijevanju Mjesnog odbora Sveti Đurađ na čelu s predsjednikom Ivanom Čavarušićem, branitelji su do sad dijelili prostor sa drugim udrugama u Mjesnom domu Svetog Đurđa, no zahvaljujući Gradu Virovitici, dobivanjem novog prostora Klub će moći proširiti svoje aktivnosti i biti na usluzi svojim članovima, ali i drugim braniteljima i mještanima Svetog Đurđa.

Nove prostorije Kluba Sveti Đurađ blagoslovio je Župnik župe blaženog Alojzija Stepinca u Milanovcu, velečasni Josip Homjak. (www.icv.hr, bs)

DSC00772 Medium DSC00769 Medium DSC00766 Medium DSC00771 Medium

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content