HRVATSKE ŽELJEZNICE O ZAPALJENOJ LOKOMOTIVI Istraga još traje, ispričavamo se putnicima zbog poteškoća

Na našu vijest da je jučer (petak) došlo do zapaljenja stražnjeg dijela lokomotive vlaka, koja je vozila vlak 702 na relaciji Osijek-Zagreb-Rijeka i stala u Pitomači, oglasile su se i Hrvatske željeznice.

U odgovoru na naš upit o događaju istaknuli su da će uzroci zapaljenja biti poznati tek nakon završetka istrage koja je tijeku te da se ispričavaju putnicima zbog poteškoća koje su imali na putovanju.

Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

„U petak,  15. lipnja u 14.52 sati u kolodvoru Pitomača došlo je do zapaljenja na lokomotivi koja je vozila vlak 702 (Osijek – Zagreb – Rijeka). Nakon što je lokomotivu gasilo strojno i vlakopratno osoblje, intervenirali su JVP i MUP. Uzroci zapaljenja bit će poznati nakon završetka istrage.

 Sigurnost putnika nije bila ugrožena, a nakon zamjene lokomotive putnici vlaka 702 prevezeni su do svojih odredišta. Ispričavamo se putnicima zbog poteškoća koje su imali na putovanju. „

U međuvremenu, mnogi čitatelji putem društvenih mreža podijelili su svoja iskustva s jučerašnjeg puta. Nezadovoljni, ističu, da je zbog raznih poteškoća za neke od njih put vlakom od Pitomače do Zagreba trajao punih sedam sati. (www.icv.hr, mlo, foto: čitatelj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content