Hrvatski časnički zbor Grada Slatine održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer, 1. lipnja, s početkom u 19.30 sati u prostoru Vatrogasnog doma u Slatini, Hrvatski časnički zbor grada Slatine održao je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Skupštinu je otvorio podpredsjednik HČZ grada Slatine Radenko Pavić pozdravivši sve nazočne članove i goste, te je potom podnio izvještaj o radu u 2017. i plan rada za 2018. godinu, kao i financijsko izvješće. Izvješće Nadzornog odbora podnio je Milan Dvojak. Sva izvješća su usvojena jednoglasno.

U pozdravnim govorima gostiju nazočnima su se obratili predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata sa slatinskog područja, te pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić, predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ Mato Bubaš, ratni zapovjednik 136. slatinske brigade Josip Černi i zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak.

Svi govornici su pohvalili dosadašnji rad Hrvatskog časničkog zbora grada Slatine, kao i njegovu veliku ulogu u promicanju istine o Domovinskom ratu. (www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”460516″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content