ORAHOVICA Ines Milak najbolja u četverogodišnjem a Sara Kolar u trogodišnjem programu škole

Srednja škola ”Stjepan Ivšić” Orahovica malom je svečanom priredbom ispratila ovogodišnju generaciju maturanata. Završni razred ove školske godine su bili smjerovi gimnazija, voćar-vinogradar-vinar, cvjećar, kuhar-konobar, automehatroničar, prodavač i komercijalist, a nazočnima maturantima obratio se ravnatelj škole Zorislav Milković:

-Ispratili smo još jednu generaciju sjajnih, mladih ljudi. U završnim razredima imali smo 25 gimnazijalaca, 19 komercijalista, 5 cvjećara, 8 voćara-vinogradara, 7 prodavača, 6 automehatroničara, 8 kuhara i 7 konobara što ukupno iznosi 85 učenika od kojih je 83-oje uspješno završilo razred. O 60 učenika strukovne škole, 523 j uspješno obranilo i izradilo završni rad s prosječnom ocjenom od 4,05 dok učenici gimnazije i 7 učenika komercijale čekaju rezultate mature i nadam se da su svi to uspješno riješili. Svim maturantima želim uspješan život u svakom pogledu, prvenstveno da budu dobri ljudi i da budu zadovoljni u svom poslu. Vjerujem da smo im dali dobru osnovu tijekom srednjoškolskog obrazovanja, a ono što ponajviše želim je a svi svoju budućnost prije svega pronađu ovdje, u svom zavičaju, u svojoj Hrvatskoj. – poručio je Milković te potom tradicionalno knjigama nagradio najbolje učenike:

2906maturanti3 Custom
Sara Kolar

-Tijekom cjelokupnog školovanja s odličnim uspjehom školu je završilo 9 gimnazijalaca te jedna prodavačica. Kod gimnazije su to Tomislava Abičić, Katarina i Marina Halgaš, Josipa Jambrešić, Petar Lenart, Ines Milak koja je ujedno i najbolja učenica škole četverogodišnjeg programa, Ivana Plišo te Ana i Matea Zidar. U trogodišnjem programu jedina za svim odličnim uspjesima i najbolja učenica toga programa je prodavačica Sara Kolar. Najbolji učenik 3d razreda kuhar-konobar, automehatroničar i najbolji na praktičnoj nastavi je Marko Čilog dok je najbolji učenik 4e komercijale Tomislav Rugaš. Posebno je nagrađen učenik 3c razreda Filip Sobodić koji nije imao niti jedan izostanak tijekom cijelog srednjoškolskog obrazovanja. – zaključio je Milković nakon čega su razrednici trogodišnjih programa Danijel Stojković i Zorana Vujatović te komercijale Mirjana Steiner uručili maturantima završne svjedodžbe. (www.icv.hr, vg)

2906maturanti2 Custom
Ines Milak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content