”Messi se vraća kući”: Pogledajte kako se navijalo u Slatini

Jučer (četvrtak) već u prijepodnevnim satima na ulicama Slatine mogli su se vidjeti zastavama i crveno-bijelim kockicama okićeni automobili, osjećao se patriotski, domoljubni naboj. Sat-dva prije početka utakmice navijači su krenuli na svoja omiljena mjesta gdje inače prate utakmice reprezentacije i svojih omiljenih klubova. Da atmosfera bude potpuna, ali i kako bi privukli što veći broj gostiju, slatinski su ugostitelji na terasama svojih lokala pripremali roštilj, čobanac, nagradne igre.

I došao je i taj trenutak, utakmica je počela. Poslije prvog poluvremena vidjelo se da naši Vatreni igraju smisleno, hrabro, junački, što se isplatilo u drugom poluvremenu. Ukazao se prvo Rebić, pa Modrić i za kraj Rakitić. Fenomenalno! Slatina je doslovno gorjela uz gradsku fontanu, grlilo se, ljubilo, pljeskalo, oduševljenju nije bilo kraja. Veličanstvena pobjeda nad “jakom” Argentinom i tako “Messi se vraća kući”, kako je rekao komentator utakmice Drago Ćosić.

Uostalom, da ne dužimo, atmosferu u Slatini prije, za vrijeme, i poslije tekme pogledajte u našoj fotogaleriji. (www.icv.hr, adf)
[g-gallery gid=”464574″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content