Osječani osvojili Memorijalni nogometni turnir u Čačincima

U sportskoj dvorani Osnovne škole “Antuna Gustava Matoša” u Čačincima, u organizaciji NK “Mladost” Čačinci, odigran je 2. Memorijalni noćni malonogometni turnir “Željko Milosavljević Kustura” posvećen tragično preminulom dužnosniku čačinačkog nogometnog kluba. Turnir je otvorio dopredsjednik Mladosti Mario Krmpotić.

-Ovaj drugi turnir u čast našem prijatelju Željku koji je prije dvije godine preminuo od srčanog udara na terenu NK Mladosti, okružen je navijačima i polaznicima škole nogometa našeg kluba. Godinama je davao sve od sebe za klub, bio je primjer poštenog i vrijednog sportskog radnika i zato smo pokrenuli ovaj turnir da mu odamo dužno poštovanje i vječnu zahvalnost. Kao i prošle godine turnir je bio noćni, a zamišljen je bio na vanjskom terenu ispred škole, no loše vrijeme nas je ”potjeralo” u dvoranu, ali i ovako smo si dali maksimalan trud da sve prođe u najboljem redu – rekao je Krmpotić.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, prvi krug igrao se kup-sustavom na ispadanje, dok su u drugom krugu formirane dvije skupine s po tri ekipe. Nakon razigravanja po skupinama i poluzavršnice, u utakmici za treće mjesto ekipa “Priprema i gradnja” iz Orahovice pobijedila je “Kraš ekspres” 3:2 (2:1) dok je u velikom finalu osječka ekipa “Đabe smo došli”, predvođena Robertom Grnjom i vratarom Bornom Žitnjakom, svladala sjajnu, mladu momčad “Rizman d.o.o.” iz Grubišnog Polja za koju je fantastično cijeli turnir branio Virovitičanin Vedran Botić, s konačnih 4:2 (1:1). Pobjedniku je pripala novčana nagrada u iznosu od 1200 kuna, drugoplasirani je dobio 600, a treći 300 kuna.

-Turnir je protekao u sjajnom ambijentu pune sportske dvorane, igralo se s četiri igrača u polju plus vratar te je viđen brz i iznimno kvalitetan nogomet. Sve utakmice odsudio je sudački par iz Slatine Mihael Pravda i David Rakitničan kojima se od srca zahvaljujemo kao i svim sudionicima turnira i nadam se da se svi ponovno vidimo i iduće godine – zaključio je dopredsjednik Mladosti Mario Krmpotić. (www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”465257″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content