Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: “Jurski park: Pad kraljevstva” i “Prinčeva strana SINK”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte:

Jurski Svijet: Pad Kraljevstva – 08.06.2018. – 19:00h

Uz sve čudo, avanturu i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Četiri godine nakon uništenja tematskog parka Jurski Svijet, radnja filma prati povratak Owena Gradyja i Claire Dearing na otok Isla Nublar. Kada se neaktivni otočni vulkan počne vraćati u život, Owen i Claire organiziraju akciju spašavanja preostalih dinosaura od konačnog istrebljenja kojim im ova prirodna katastrofa prijeti. U svojoj misiji uskoro se suočavaju s užasavajućim novim vrstama gigantskih dinosaura i dolaze do spoznaje o zavjeri koja prijeti čitavom planetu.

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard, ovoga se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, te Rafe Spall, dok B.D. Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Originalni naslov: Jurassic World: Fallen Kingdom
U kinu od: 07.06.2018
Dužina filma: 128 minuta(e)
Država/Godina: USA/2018
Žanr: akcija, avantura
Glumci: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, B.D. Wong
Redatelj: Juan Antonio Bayona
Distribucija: Editus d.o.o.

 

Prinčeva Strana Priče SINK – 10.06.2018. – 17:00h

IZVORNO IME: Charming
REDATELJ: Ross Venokur  |  ŽANR: Animacija
ULOGE: Radovan Ruždjak, Tena Jeić Gajski, Mila Elegović, Renata Sabljak, Hana Hegedušić, Vanda Winter
TRAJANJE FILMA: 90 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Kanada  |  PLAKAT FILMA
SADRŽAJ FILMA:
Kao beba, princ Šarmer je blagoslovljen neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lijepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe zaručen s tri djevojke, princ uz pomoć stranca odluči krenuti u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac „Lenny” krije veliku tajnu.

 

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h. AKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PRETPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content