PLIVAČKI KLUB VIROVITICA Filip Borković drugi, Ema Borković treća na triatlonu u Orahovici

U sklopu “Papuk Extreme Challenge-a” i 8 sportskih disciplina, virovitički plivači Ema i Filip Borković natjecali su se u Super sprint kros triatlonu.

Prije svega trebamo zahvaliti Triatlon klubu “Swibir” koji nas je dobrovoljno registrirao kako bi mogli pristupiti natjecanju – navodi PK “Virovitica” na svojim službenim stranicama.

20180603 144924 600x300 Custom

Distance koje su plivači trebali savladati su: 250 metara plivanja, 6 kilometara vožnje bicikla i 1.5 km trčanja. Kako su i sami natjecatelji rekli najteža je bila dionica s biciklom, staza nije bila ni malo laka. Brdovita, uska i na nekim dijelovima izuzetno skliska namučila je plivače, no uspjeli su “preživjeti” i na trkačkoj dionici čak sustići nekoliko natjecatelja.

Krajnji rezultat je i više nego zadovoljavajući, Filip je došao do drugog mjesta u kategoriji juniora, dok je Ema bila treća u konkurenciji mlađih juniorki i juniorki. Ema je sa svojim kolegicama iz drugog kluba osvojila treće mjesto u ekipnoj konkurenciji.

20180603 135443 600x300 Custom

Virovitički plivači prvi su se puta sureli s disciplinom triatlon i sam uspjeh je što su ga završili, a medalje su samo “šlag” na kraju natjecanja. (www.icv.hr, pk-virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content