PREPORUČILI VODITELJI RESTORANA I ČITATELJI GASTRONAUT.HR-A Višnjica i krem juha od batata izabrani u 100 najboljih restorana u Hrvatskoj

Hotel, ergela i farma Višnjica i njihov recept od krem juhe od batata odabrani su kao jedan od stotinu najboljih hrvatskih restorana i njihovih recepata u prestižnom izboru projekta Restaurant Croatica “100 vodećih hrvatskih restorana”.  Projekt već 23. godinu bira i dodjeljuje udruga Gastronaut na čelu s voditeljicom projekta Karin Mimica.

U izboru za 2017. godinu sudjelovalo je više od 2400 samostalnih i hotelskih restorana u Hrvatskoj. Prvi dio glasovanja provodio se preko portala www.gastronaut.hr, a u drugom krugu svoje preporuke dostavili su voditelji restorana iz cijele Hrvatske. Završnu riječ dao je Časni odbor projekta, te potvrdio kandidaturu restorana koji su imali najviše glasova i posjetitelja portala i ugostitelja.

S područja Virovitičko-podravske županije za ovaj prestižan naziv izabrana je Pustara Višnjica, a koju su čitatelji i voditelji restorana kao i članovi Časnog odbora odabrali i zbog „rustikalnog ambijenta okruženog prirodom i delicijama pripravljenima od svakodnevno biranih svježih namirnica iz domaće proizvodnje i mesnog uzgoja“.

Višnjica se u stotinu najboljih restorana u Hrvatskoj izborila sa krem juhom od batata, koja je svoje mjesto našla uz bok s drugim domaćim i prepoznatljivim delicijama.

(www.icv.hr, mlo, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content