PSIHOMODO POP na “Zbogom školo do jeseni” 8. lipnja u Virovitici

Na ovogodišnjoj manifestaciji, ”Zbogom školo do jeseni”, koja će se u organizaciji Virovitičko-podravske županije održati 8. lipnja u Virovitici, nastupit će Psihomodo pop. Bit će to samo šest dana nakon njihovog velikog koncerta kojim će u Zagrebu obilježiti 35 godina postojanja.

Naime, godine 1983. nastao je sastav koji svojom beskompromisnom svirkom, žestokim zvukom i scenskim nastupom osvaja prostore bivše države munjevitom brzinom. 2018. godine, taj sastav slavi 35 godina postojanja i 30 godina od objave prvijenca, albuma ‘Godina zmaja’.

Slavlje Psihomodo popa i njihove publike zakazano je za subotu 2. lipnja 2018., kada će bend održati veliki koncert ’30 GODINA ZMAJA’ na zagrebačkoj Šalati! ‘Ja volim samo sebe’, ‘Frida’, ‘Kad sam imao 16’, ‘Donna’, ‘Ramona’ i ‘Sve će biti u redu’ samo su neke od pjesma koje će 2. lipnja 2018. odjekivati Šalatom, ali i šest dana kasnije u Virovitici. Suorganizator ovogodišnjeg događaja je Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica. (www.vpz.hr, www.psihomodopop.hr, Fotografija: www.psihomodopop.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content