RAZMJENA UDŽBENIKA Do kompleta za peti razred već za 200 kuna

Grad Virovitica organizirao je danas (subota) ispred Gradske knjižnice i čitaonice razmjenu udžbenika za školu. Ema M., Ana M. i Korina V. sudjelovale su u razmjeni, odnosno, prodale su neke od kompleta koje su nudile za više razrede osnovnih škola.

-Prodala sam komplet udžbenika za 5. razred po cijeni od 200 kuna te komplet udžbenika za 7. razred po cijeni od 250 kuna. Sad tražim udžbenike za šesti razred i vjerujem da ću nešto naći – rekla nam je Ema M.

Dva kompleta prodala je i Ana M., za 5. i 6. razred, i to za dvije osnovne škole, ističe, dok je Korina V. istaknula kako još prodaje komplet udžbenika za 5. razred po cijeni od 200 kuna.

Pokušat će ga, kaže, zamijeniti ili prodati i sljedeće subote, za kada je najavljena nova razmjena, na istom mjestu.

Razmjenu je Grad Virovitica organizirao u dogovoru s ravnateljima osnovnih škola Ivane Brlić Mažuranić, Vladimira Nazora i Centrom za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju (COOR).

Za niže razrede osnovnih škola Grad Virovitica i ove godine pomoći će roditeljima: za učenike od 1. do 4. razreda kupit će nove udžbenike, dok će za učenike od 5. do 8. razreda kupiti radne materijale. Popis udžbenika i radnih materijala koji će biti kupljeni roditelji će moći pronaći na službenim web stranicama škole. (www.icv.hr, mlo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content