Rukometašice virovitičkih „Brlića“ državne prvakinje u rukometu petih i šestih razreda

Na državnoj završnici koja se igrala u Vinkovcima za učenike petih i šestih razreda osnovnih škola školsko sportsko društvo „IBM“ osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice u rukometu za djevojčice osvojilo je naslov državnih prvakinja. U prvoj utakmicu pobijedile su Jelkovec 10:9. Virovitičanke su većim dijelom utakmice bile u prednosti i na kraju se plasirale u finale.

Za ekipu trenerice Maje Grdić su igrale: Lana Ištvanović, Klara Crnoja 6, Korina Velić, Leona Tumpić 1, Tea Strusa 2, Marta Premužić, Tena Dujmović, Lorena Rekić, Laura Oršulić 1, Paula Ištvanović, Mila Kurečić i Anja Šantić.

VK 3

U finalnoj utakmici su bez većih problema nadjačale Buzet 16:7 – Ana Ištvanović, Klara Crnoja 5, Korina Velić, Leona Tumpić 1, Tea Strusa 5, Marta Premužić 1, Tena Dujmović, Lorena Rekić, Laura Oršulić 2, Paula Ištvanović, Mila Kurečić i Anja Šantić 2.

Mlade rukometašice nakon klupske državne završnice i na školskoj završnici su pokazale da pripadaju vrhu ženskog rukometa u svojoj generaciji. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content