Slatinčanka Ema Brajdić osvojila broncu na bodybuilding i fitness natjecanju u Bihaću

Ema Brajdić ponovno je stala na postolje. 23-godišnjakinja rodom iz Slatine, koja pohađa diplomski studij novinarstva na koprivničkom Sveučilištu Sjever, osvojila je treće mjesto na 19. Međunarodnom natjecanju u bodybuildingu i fitnessu, Bihać Openu 2018.

Ema je nastupila u kategoriji do 163 centimetra visine, a s obzirom da nije bilo juniorske i seniorske kategorije, natjecala se i s mlađim i iskusnijim djevojkama.

IMG 0763 Custom

– Bilo nas je osam djevojaka i sve su bile u dobroj formi i spremne. Svaka je imala ono nešto što je privuklo suce. Prvo smo sve skupa ušle na binu i odradile pozing, a onda nas se svaku posebno prozivalo da odradi svoj vlastiti – kaže Ema.

Prvostupnica novinarstva dodaje kako su njene pripreme trajale dva mjeseca, a prvo natjecanje u proljetnoj sezoni odradila je u Novom Pazaru, završivši među najboljih šest.

IMG 0754 Custom

– S tim rezultatom nisam bila posve zadovoljna, no ovaj sport je dosta individualan i u svakoj se zemlji gleda drugačije na pojedine kategorije. Nakon Novog Pazara odlučila sam se u mjesec dana malo više izdefinirati te sam mjesec dana bila na malo težoj dijeti. I na kraju, uspjela sam doći do forme kakvu sam i htjela – govori Ema i dodaje kako “nije to još to”, no napredak je vidljiv iz dana u dan.

Otkrila je kako će se ponovno popeti na binu tek u jesen, a trenutni je prioritet studij. Također, za ovaj novi uspjeh zahvalila je svojima najbližima.

33964660 10213798219242229 5429772272070033408 n Custom

– Hvala treneru Miroslavu Kolobariću na savjetima kroz ove pripreme i nadam se da će ih biti još. Uz mene su opet bili dragi ljudi kao moja podrška i to mi najviše znači. Obitelj je uz mene od samog početka bavljenja ovim sportom. Vide da sam doslovno opsjednuta fitnessom i znaju da me to najviše usrećuje. Prijatelji mi također uvijek uskoče u pomoć u pripremama a to cijenim do neba. Posebno sam zahvalna svom dečku koji me bodrio kroz pripreme kao i ja njega pošto je i on sam natjecatelj. I to kakav. Osvojio je apsolutnu titulu i u Srbiji i u Bihaću. Sve je lakše dok imaš nekog tko te razumije u dušu i ne sputava te u tvojim ciljevima i željama nego te potiče da ih ostvariš – zaključuje Brajdić. (klikaj.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content