STJEPAN LACH “Prava razlika” brza je, ljetna i ritmična pjesma stvorena za ovo ljeto

„Prava razlika“ naziv je druge i nove pjesme Stjepana Lacha, talentiranog glazbenika iz Turnašice, koja je, kako kaže, prava razlika od prve. – Nova pjesma je stvarno prava razlika u odnosu na ono što se očekivalo od mene nakon prve pjesme – kaže Lach opisujući ju kao ljetnu, brzu i ritmičnu pjesmu. Naime, Stjepan je ovu, kao i prvu pjesmu, predstavio na našoj radijskoj postaji. Prije četiri mjeseca tema je bila pjesma „Nije važno“, a tada je Stjepan najavio da će do ljeta izaći i nova. To se ostvarilo i dobili smo pravu ljetnu „stvar“.

VIŠE OD 60 TISUĆA PREGLEDA
– Pjesma je za more ili da se riješite stresa što niste na moru, tako da gdje god bili mislim da će dobro doći ova pjesma – našalio se Stjepan te dodao da se nada da će se „zavrtjeti“ barem kao i prva, koja je imala više od 60 tisuća pregleda. FB IMG 1529525903450– S prvom pjesmom sam prezadovoljan, zavrtjela se, dosta radijskih postaja ju je uvrstilo u svoj program i ljudi ju vole i pjevaju – priča nam Stjepan te najavljuje i skore nastupe na kojima će ju napokon izvoditi. Zadovoljstvo prvom pjesmom vidi se i kroz Stjepanov izbor ekipe za drugu pjesmu, koja je ostala ista.

SLOBODA I BEZBRIŽNOST
– Prva pjesma je super prošla pa je bilo logično da ne mijenjam ekipu. Tekst potpisuje Aleksandro Čubrilo, glazbu Dominik Lučić, Jan Erceg je izvršni producent i aranžer zasjedno s Dominikom, a Ninac produkcija je radila spot – navodi nam Stjepan te ističe da će se ove ekipe i dalje držati. received 10214111537415585Kakva pjesma takav i spot, ljetni i lepršav u kojemu su nastojali prikazati slobodu i bezbrižnost. – Budući da smo kolega Josip i ja geografi udružili smo snage, odabrali neke ljetne i atraktivne lokacije Lijepe naše i pokazali ih u spotu – kaže Stjepan od kojega možemo očekivati i Slavoniju i Podravinu u spotu, budući da je za ovog mladog pjevača tamo sve i počelo.

NOVA SEZONA EMISIJE A-STRANA
Upravo tamo od kuda su njegovi korijeni – pitomački festival Pjesme Podravine i Podravlja, Stjepan je nastupio i ove godine, točnije proteklog vikenda, te se predstavio s pjesmom „Ne sudite joj svirci“ za koju je tekst napisao ravantelj festivala Rajko Stilinović, glazbu Siniša Doronjga te aranžman Josip Cvitanović. FB IMG 1529525762015– Uvijek se rado odazovem na taj festival jer sam tamo prije sedam godina prvi put nastupio – kaže Stjepan najavljujući i ponovno sudjelovanje u zabavno-glazbenoj emisija A-strana. Pratite ga od rujna kada kreću emitiranja nove sezone. (www.icv.hr, žđl, Foto: Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content