SVEČANA AKADEMIJA HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE Ivan Kostelac dobio priznanje Zlatne ruke s poveljom, a Miroslav Main priznanje “Šegrt Hlapić”

Na svečanoj Akademiji Hrvatske obrtničke komore, koja je održana u ZG Hotelu Westin, uručena su najviša priznanje Hrvatske obrtničke komore. Ove godine, petorica obrtnika dobila su priznanje “Zlatne ruke s poveljom“.

Među petoricom odabranih, bio je i Ivan Kostelac, predsjednik HOK-a Virovitičko-podravske županije, ujedno vlasnik obrta Kograd iz Pitomače. “Zlatne ruke s poveljom” dodjeljuju se onim obrtnicima koji imaju najmanje 25 godina rada u obrtu i koji su svojim radom i ukupnim aktivnostima u promidžbi obrtništva i obrtničkih asocijacija stekli ugled u društvu. Ivana Kostelca za ovo prestižno priznanje nominirao je Upravni odbor Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, gdje obnaša dužnost predsjednika u mandatu od veljače 2015. godine.

IMG 03271

Osim toga, uručeno je i priznanje “Šegrt Hlapić” Ministarstva, gospodarstva, poduzetništva i obrta, ponajboljoj dvojici učenika u Republici Hrvatskoj. Dobitnik ovogodišnjeg priznanja je Miroslav Main, učenik Industrijsko-obrtničke škole Slatina inače, najbolji učenik naše županije u trogodišnjem srednjoškolskom obrazovanju. Ovoj svečanost nazočio je između ostalih i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, koji je obojici dobitnika čestitao na vrijednim i zasluženim priznanjima, kao i ministar gospodarstva Darko Horvat i predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec. (www.vpz.hr, hok.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content