STOLNI TENIS Teo Lorenzo Radović osvojio TOP 8 u Virovitici

U nedjelju je u Virovitici održan završni pozivni TOP 8 turnir osmorice najboljih najmlađih kadeta s rang liste Regije Slavonija zapad, koja obuhvaća pet županija. Specifičnost ovog turnira je da igra svatko sa svakim i daje najobjektivniji rezultat.

Nastupilo je i dvoje članova Virovitičkog stolnoteniskog kluba. Teo Lorenzo Radović nastupio je kao prvoplasirani s rang liste i najveći favorit, a kao prva rezerva (deveti s rang liste) nastupio je Luka Ljulj. Luka je ugodno iznenadio s dvije pobjede i još nekoliko neizvjesnih mečeva.

teo i lukaNa kraju je Teo Lorenzo Radović na turniru opravdao status i osvojio turnir sa svih sedam pobjeda i pri tom ne izgubivši ni jedan set. Odličan je bio i drugoplasirani Dominik Špoljarić iz stolnoteniskog kluba Pitomače s omjerom 6:1, dok je treći bio Luka Opačak (STK Graničar Slavonski Brod) s omjerom 4:3.

Luka Ljulj (STK Virovitica) na kraju je podijelio šesto i sedmo mjesto s omjerom 2:5.
Predsjednik i igrač virovitičkog drugoligaša STK Virovitica, Darko Kulej, podijelio je odličja i iskazao veliko zadovoljstvo zbog uspjeha u najmlađim kategorijama naših igrača, koji treniraju u puno lošijim uvjetima od konkurencije. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content